Les escoles s’omplen d’activitats esportives!

L’esport també és el protagonista de les activitats en horari lectiu i extraescolar als centres docents de la ciutat. Alhora és essencial per fomentar valors com la participació, el joc en equip i la constància. L’ Institut Barcelona Esports (IBE) té l’objectiu de promocionar l’esport en els centres docents de la ciutat, amb la voluntat de difondre la importància que té per als infants i els joves fer esport des de ben petits.

Del 6 al 10 de març diversos centres escolars de primària i secundària de Barcelona faran activitats relacionades amb l’esport en horari lectiu. Aquesta setmana el pentatló, el golf, el BWR Surf i el waterpolo prenen protagonisme dins de l’horari escolar. Amb la pràctica d’aquests esports els més petits milloren la psicomotricitat, l’autonomia personal, adquireixen hàbits i valors com la constància i la superació personal.

L’ Institut de Barcelona Esports (IBE) porta col·laborant amb el Programa Golf a les Escoles de la Federació Catalana de Golf, durant més de 3 cursos acadèmics on han participat més de 13 centres escolars i on més de 600 alumnes per curs escolar, i han pogut conèixer el nostre esport del golf.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia