L’ESCOLA LA SALLE LA SEU D’URGELL VISITA ARAVELL GOLF & COUNTRY CLUB

Els alumnes de l’escola de la Seu d’Urgell van realitzar el dies 8 i 9 d’octubre l’activitat de baptisme al club lleidatà.

El seu professor Albert Martí ens explica que l’activitat va ser tot un èxit de participació amb un total de 33 alumnes de 6è de primària. El dia els va acompanyar en tot moment en un camp en perfectes condicions.

Els alumnes van rebre la formació de mà del professional i professor de l’escola d’Aravell Golf, Yusecct Monzón, que els hi va explicar les diferents parts que té cada forat i la simbologia dels colors per efectuar les sortides des de diferents distàncies. A continuació, van preparar diferents activitats per aproximar als alumnes al golf on van organitzar diferents estacions on poder practicar la tècnica en funció de la distància al forat i del cop que volien fer.

Finalment van poder jugar entre els alumnes i registrar els cops a les targetes que fan servir els usuaris del camp d’Aravell. I per acabar, van poder gaudir del joc real amb 3 forats al camp.

El mestre d’educació física del centre escolar agraeix al Camp de Golf d’Aravell el tracte rebut i en especial al Yusecct Monzón per l’organització de les dues matinals de golf. Va ser genial i segur que els seus alumnes no ho oblidaran!

 

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia