Montcau-La Mola guanya la 4ª edició del Torneig ‘Golf a les Escoles’!

L’ Escola Montcau-La Mola, un dels centres pioners en la pràctica del golf en horari escolar, ha estat el guanyador absolut del 4rt Torneig ‘Golf a les Escoles’, que es va disputar dissabte 19 de maig a Golf Costa Daurada, amb la presència de 12 escoles i un total de 25 equips participants d’arreu de Catalunya. La competició, que es va dividir en dues modalitats de joc, amb hàndicap (on van sortir al camp a disputar nou forats) i sense hàndicap (un petit recorregut de tres forats i competició al putting green), la va dominar l’escola de Matadepera, tot i que la resta van lluitar fins al final. Sense Handicap, Montcau-La Mola va sumar 23 cops mentre que ISCAT de La Garriga, va quedar segon, a només un cop. En categoria Handicap, victòria també per Montcau-La Mola (45 punts) i 2ª plaça per Mossèn Albert Vives de La Seu d’Urgell, amb 24. Els guanyadors van rebre un trofeu, el seu centre escolar, un trofeu i un kit d’Iniciació al Golf, i el seu club de referencia, a més d’un trofeu, material escolar de golf. Tant els guanyadors com els segons classificats participaran a la Final Nacional, al Centro Nacional de Golf, a Madrid, els dies 29 i 30 setembre pròxim. En aquesta edició, la més nombrosa de les disputes fins al moment, van participar les escoles: Escola Mossèn Jacint Verdaguer (Segur de Calafell), Escola Mn. Albert Vives (la Seu d’Urgell), Escola Vedruna Manlleu, Montcau-La Mola (Matadepera), Escola Farigola (Seva), La Salle (Seu d’ ‘Urgell), ZER Urgellet (Castellciutat, Lleida), Escola Pau Claris (Seu d’Urgell), Escola Saavedra (Tarragona), Escola del Mar (Barcelona), International School of Catalunya (ISCAT-La Garriga) i Escola l’Agulla (El Catllar). Tots els participants, més de 80 nens i nenes, van rebre un ‘welcome pack’, i després van gaudir de la competició. L’actor i ambaixador del programa ‘Golf a les Escoles’, Jordi Ríos, va fer el cop d’honor’ abans d’iniciar el torneig i també va ser el mestre de cerimònies.

A l’acte de cloenda, després d’un berenar amb barbacoa que van gaudir tos els nens i nenes i acompanyants, van participar, el Sr. Josep Cairó, responsable del Programa Golf a les Escoles a la Junta Directiva FCG, Sr. Joan Plana, representant  Territorial per l’Esport a Tarragona, la Sra. Maria Elisa Vedrina, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, la Sra. Estefanía Serrano, Presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, la Sra. Goretti Gatell, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de El Catllar, el Sr. Joan Monzó, Gerent de Golf Costa Daurada i el Sr. Joan Carles Campillo, Delegat Infantil de Golf Costa Daurada. Com a prova oficial de la FCG, ens van acompanyar a Golf Costa Daurada, els patrocinadors principals, Adidas Golf, TaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, Golf Estudio, NACEX, Coca-Cola, Aneto Natural, Dilmah, a més del col·laborador especial per aquest torneig, Aqualeón.

Moltes felicitats a tots els equips, especialment als guanyadors d’aquesta exitosa edició del torneig ‘Golf a les Escoles’!

Fes clic aqui per consultar les classificacions i tota la informació sobre el IV Torneig Golf a les Escoles

Fes clic aquí per veure totes les fotografies del IV Torneig Golf a les Escoles

 

 

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia