OBERTES LES INSCRIPCIONS DEL 6È TORNEIG ‘GOLF A LES ESCOLES’ DE LA FCGOLF

La 6a edició del Torneig ‘Golf a les Escoles’ de la FCGolf, que es disputarà a Golf Barcelona, ​​dissabte, 16 de maig, ja té obert el període d’inscripció, previst fins divendres, 8 de maig, a les 12.00 hores. Tots els equips que vulguin participar en aquesta divertidíssima cita amb la competició de golf, hauran d’enviar la seva inscripció a golfalesescoles@catgolf.com amb tota la informació necessària. En el torneig diferenciem dues proves, Iniciació i Competició.

 Prova d’Iniciació. Podran participar les escoles i centre adherits, representats per un màxim de tres equips per competició, amb equips compostos per dos jugadors. Els participants han d’haver rebut la seva formació durant el curs escolar en què estiguin realitzant el Programa ‘Golf a les Escoles’. Atenció! És imprescindible que els integrants de l’equip no hagin pres part en edicions anteriors ni haver disputat una competició oficial, i per tant, sense handicap. La fórmula de joc serà Fourball Scratch (Millor Bola), és a dir, cada jugador o jugadora disputarà la seva bola i comptarà el millor resultat de la parella.

Prova Competició. Podran participar totes les escoles i centres adherits a el Programa ‘Golf a les Escoles’ i podran presentar un màxim de dos equips compostos per dos jugadors. A diferència de la prova d’Iniciació, els jugadors participants hauran de tenir un handicap adjudicat a la seva llicència federativa abans de realitzar la inscripció en el torneig, i haver participat en una competició vàlida per handicap. La fórmula de competició serà Fourball Handicap Stableford (Millor Bola) i es jugaran nou forats. L’equip guanyador serà el que obtingui el resultat més alt.

 Hi haurà premis per a tots els equips guanyadors, el centre escolar i el club de referència, a més d’un ‘welcome pack’ per a tots els participants. Els primers i segons classificats de cada prova acudiran convidats a la Final Nacional, que es disputarà al Centre Nacional de Golf de la RFEG a Madrid, el dies 26 i 27 de setembre pròxim. ¡Uauuuu!

No et perdis l’oportunitat de gaudir d’aquesta competició tan especial de la FCGolf per a tots els escolars catalans! Per consultar el reglament i realitzar la inscripció del teu equip, pots fer-ho aquí

Jordi Rios, ambaixador del Programa Golf a les Escoles us anima a participar!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia