Participa en el V Torneig ‘Golf a les Escoles’ a Golf Camprodon!

El torneig en què competeixen els escolars catalans després d’iniciar-se al golf amb el programa federatiu es celebrarà el proper 11 de maig

La V edició del Torneig ‘Golf a les Escoles’ ja ha obert el període d’inscripcions per a la competició federativa que aquest any acollirà Golf Camprodon, el pròxim 11 de maig. En aquesta competició, organitzada per la FCGolf, podran participar tots els centres escolars i els seus alumnes que formin part del programa en aquest curs acadèmic, sense límit d’edat. Aquest any arribem a la 5a edició després d’haver passat pel RCG El Prat, Golf d’Aro-Mas Nou, Aravell Golf, Golf Costa Daurada, i ara ens anem per Golf a Camprodon l’11 de maig!.

Com en totes les edicions anteriors, comptarem amb la presència de l’ambaixador del Programa ‘Golf a les Escoles’, l’actor i tot un ‘boig’ pel golf, Jordi Ríos. Per a la prova d’Iniciació sense hàndicap, és imprescindible que tots els integrants dels equips, no hagin disputat mai anteriorment una competició oficial i que no tinguin hàndicap. En la competició amb hàndicap, els integrants de l’equip hauran de tenir assignat un hàndicap amb la seva llicència federativa abans de realitzar la seva inscripció al torneig i haver participat en una competició vàlida per hàndicap. Recordem que per poder participar en el torneig ‘Golf a les Escoles’ és imprescindible estar en possessió de la llicència federativa de golf. Molt Important!

El primer classificat de les dues competicions, els que juguin amb i sense hàndicap, rebran una invitació per participar a la Final Nacional que es tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre, al Centre Nacional de Golf, de la RFEG, a Madrid.

En els pròxims dies, us farem arribar més detalls i informació sobre la competició i el desenvolupament de la jornada a Golf Camprodon. Si teniu algun dubte o algun aclariment, podeu consultar a la secció ‘torneig’ de la pàgina www.golfalesescoles.com  o posar-se en contacte amb nosaltres.

Per a les inscripcions, s’han d’enviar (escanejada) a golfalesescoles@catgolf.com  abans de divendres, 3 de Maig a les 12.00 hores. Cada escola participant podrà presentar tres equips per competició (iniciació: 4 jugadors i competició: 2 jugadors).

Apunteu-vos com més aviat millor i gaudiu d’aquesta cinquena edició del  Torneig ‘Golf a les Escoles’!

Per conèixer més informació del V Torneig Golf a les Escoles ‘, cliqueu aquí

Per a les inscripcions a la competició sense Hàndicap, cliqueu aquí

Per a les inscripcions a la competició amb Hàndicap, cliqueu aquí

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia