PLUJA DE PREMIS PER LES ESCOLES CATALANES A LA FINAL NACIONAL DEL TORNEIG ‘GOLF A LES ESCOLES’

El Centre Nacional de Golf va ser talismà per a les tres escoles de la FCGolf, que van acudir a la 2a edició de la Final Nacional, de Golf a les Escoles, en què van participar un total de vuit federacions autonòmiques, amb els seus respectius campions. I els nostres tres centres, Mossèn Albert Vives, International School of Catalonia (ISCAT) i Montcau La Mola, van realitzar un gran paper en el recorregut madrileny, al llarg de les dues jornades de joc, i que va finalitzar aquest diumenge amb el lliurament de premis. Les nostres escoles van estar representades en el torneig nacional, amb els seus jugadors, un representant de la FCGolf, un representant de l’escola, i també del camp de referència, que van ser El Vallès Golf (Montcau La Mola), Aravell Golf (Albert Vives) i Golf Montanyà (ISCAT). I després de dos emocionants jornades de joc, en la que van mostrar les seves habilitats, tant en la competició de la Lliga Handicap com a la Lliga Iniciació, els tres centres escolars catalans van aconseguir protagonisme en el lliurament de medalles.

Lliga Hàndicap

En la categoria per equips, a la Lliga Handicap, l’escola Montcau-La Mola va aconseguir la tercera plaça, amb Nina Julia Boquet i Maximilian Ferstl, que es van emportar el bronze després d’acumular 61 punts. Cloe Mateu i Oriol Broca (Montcau-La Mola) van finalitzar novens, amb 43 punts, mentre que Samuel Monzón i Mar Juncosa (Mossèn Albert Vives), van ser desens, amb 40. En la categoria Individual de 1ª Categoria Indistinta Handicap, Samuel Monzón quart, amb 35 punts, Cloe Mateu, setena, amb 32, Nina Julia, vuitena (31), Maximilan Ferstl, desè (30). A Segona Categoria benjamí i aleví, Oriol Broca va ser novè, amb 11 punts, el Marc Juncosa, 13è, amb 5 punts.

Lliga Iniciació

A la Lliga Iniciació, el benjamí de ISCAT, Álvaro Martí, va aconseguir la segona plaça, amb 82 punts. La alevina Josefina Broto (Montcau La Mola1), va ser tercera, amb 81 mentre que el benjamí de ISCAT, Sandro Llobet, va acabar cinquè, amb 80. Per la seva banda, Gina Esquiroz (Montcau La Mola2), va ser desena (72), Carla Barrionuevo, 13a, amb 70 i Sofia Torredemer (Montcau La Mola 2), va acabar amb 61 punts. En la competició per Equips, ISCAT, format per Alvaro Martí i Sandro Llobet, van finalitzar segons, amb 162 punts. La sisena plaça va ser per a la parella Josefina Broto i Sofia Torredemer (Montcau La Mola1), amb 142 punts. Carla Barrionuevo i Gina Esquiroz (Montcau La Mola2), van finalitzar en la setena plaça, amb 142 punts. Sens dubte, un gran cap de setmana al Centre Nacional de Golf, amb els nostres equips gaudint del seu premi en la passada edició del torneig Golf a les Escoles, celebrat, a Golf Costa Daurada. Felicitats a tots!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia