Primera jornada de formació a Golf Sant Marc Puigcerdà!!

El Golf Sant Marc Puigcerdà va realitzar la primera formació per a professors d’Educació Física de més de 7 centres escolars de la zona de la Cerdanya que participaran per primera vegada en el Programa Golf a les Escoles durant aquest curs acadèmic 2017-18.

La primera jornada de formació va començar amb unes paraules del Director de Sant Marc Puigcerdà, en David Borrell, que va donar la benvinguda a tots els assistents i va agrair la seva participació; seguidament va començar la part teòrica de la mà del tècnic del Programa Golf a les Escoles i professional de golf, Francisco Perez, on va presentar el Programa i va explicar a tots els professors el funcionament del mateix.

Una vegada assolits tots els conceptes teòrics va arribar la part pràctica, on primer van conèixer el funcionament del material, que els hi cedirà la Federació Catalana de Golf, i amb el que treballaran amb els seus alumnes a l’escola.

Després van poder agafar un pal de golf per primera vegada i van poder practicar el primer swing, seguidament van practicar l’approach i el putt, i van acabar sortint al camp per fer el seu primer forat.

La jornada de formació organitzada per Golf Sant Marc Puigcerdà i la Federació Catalana de Golf i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puigcerdà i del Consell Comarcal de la Cerdanya, va ser tot un èxit on els participants van gaudir molt del magnífic dia, i on van poder conèixer per primera vegada l’esport del golf que podran ensenyar als seus alumnes durant aquest curs.

Van participar un total de 7 centres escolars: CEIP Mare de Déu del Talló (Bellver de Cerdanya), ZER Cerdanya, ZER Baridà / Batllia, CEIP Llums del Nord (Puigcerdà), CEIP Alfons I (Puigcerdà), Escola Vedruna Puigcerdà i INS Pere Borrell (Puigcerdà). També ens van acompanyar el Sr. Pedro Perez, Responsable d’Esports del Consell Comarcal de la Cerdanya i la Sra. Sonia Domingo en representació de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Benvinguts a tots al Programa Golf a les Escoles!!

Fes click aquí per veure el reportatge de la Jornada de Formació! No t’ho perdis!!

 

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia