ACORD DE COL.LABORACIÓ ENTRE BUREAU VERITAS I LA FCGolf

En aquests moments d’inseguretat per la COVID-19, Bureau Veritas, empresa especialitzada a reduir riscos, és un bon aliat per recobrar la confiança de socis, abonats i jugadors, en els camps de golf. 

La difícil situació creada amb la crisi del coronavirus que encara estem vivint, ens ha portat a la confusió i desconfiança. Per això, la FCGolf, pensant a donar seguretat i recuperar aquesta confiança a socis, abonats, jugadors, camps de golf, i sense oblidar-nos tampoc dels Tours operadors, molt important en el desenvolupament econòmic dels nostres camps, ha arribat a un acord de col·laboració amb Bureau Veritas.

Aquesta empresa, líder mundial en certificació, inspecció i assajos, vol ajudar al sector del golf a reduir el risc, i a treballar a tot el món de golf català d’una manera més segura i també a innovar per enfrontar-se als desafiaments que se li presenten després d’aquesta pandèmia. Com a empresa “Business to Business to Society”, estableix una relació de confiança entre empreses, institucions públiques i consumidors. Per això, Bureau Veritas, vol treballar amb els camps catalans per estendre la certificació ‘Global Safe Site’, i verificar i auditar que el club de golf ha implementat de manera adequada totes les mesures preventives per fer front a la COVID-19, i, per tant, s’ha minimitzat el risc de contagi. Una seguretat, no només per al jugador, sinó també per als empleats del club, demostrant el compromís per part de la direcció de club, de mantenir el rigor en la implementació de les mesures i procediments a seguir. Golf Montanyà i el RCG Cerdaña ja han aconseguit el certificat, sent els primers clubs espanyols en aconseguir-la, mentre que C.G. Barcelona, ja han començat l’auditoria i el procés d’obtenció del segell de seguretat ‘Global Safe Site’. Una bona oportunitat per als clubs catalans de treballar amb les màximes mesures de seguretat amb l’empresa líder en reducció de riscos, gràcies a l’acord assolit entre Bureau Veritas i la FCGolf.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia