JA POTS GAUDIR DEL NÚMERO ESPECIAL DE LA REVISTA ‘GOLF A LES ESCOLES’

La revista digital ‘Golf a les Escoles’ arriba al seu setè número i ho fa amb una publicació especial, ja que abasta tota la informació relativa al curs 2020-21 i també al més recent de 2021-22.

 

Un número especial on recollim totes les activitats realitzades els dos darrers anys, i especialment el darrer on el programa federatiu que acosta el golf als centres escolars catalans, s’ha pogut desenvolupar d’una manera més normal després de superar la pandèmia.

 

En aquesta edició, que podreu trobar a la web de la FCGolf, us detallem totes les activitats realitzades amb els alumnes, a més dels cursos de formació dels professors, protagonistes importants ja que són ells els que ensenyen els primers passos del golf als seus alumnes en horari escolar.

 

En aquest número, presentem diverses activitats de baptisme de golf realitzat amb algunes escoles catalanes, i també recuperem a la memòria el 6è Torneig ‘Golf a les Escoles’ que vam poder celebrar de nou, aquesta vegada a Golf La Roca, amb la presència de 18 equips participants pertanyents a sis escoles.

 

També destaquem l’èxit dels jugadors catalans a la Final de la Lliga Nacional a Madrid, amb quatre representants de la FCGolf, que van aconseguir tornar a casa amb medalles i trofeus destacant al torneig nacional.

 

Finalment, també podreu gaudir d’una entrevista amb Marcos Meury, gerent de Golf Costa Daurada, que ens explica la seva experiència amb el programa Golf a les Escoles i com va començar a treballar amb els escolars tarragonins abans d’iniciar-se el programa federatiu.

 

Una lectura interessant que posarà al dia tots els federats catalans sobre aquest actiu programa de la FCGolf que té com a objectiu acostar el golf als escolars de tot Catalunya. No us ho perdeu!

 

Per consultar la revista, clicar aquí

 

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia