EL 6È TORNEIG DE ‘GOLF A LES ESCOLES’ DE LA FCGOLF OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ

La sisena edició del Torneig ‘Golf a les Escoles’ de la FCGolf arrenca el període d’inscripció de les escoles que vulguin participar al torneig, que se celebrarà el proper 14 de maig a Golf La Roca

Poden participar totes les escoles i el centre adherits que pertanyin al Programa amb la possibilitat de presentar fins a quatre equips de dos jugadors. La condició és que els equips els han de formar alumnes que han realitzat el Programa ‘Golf a les Escoles’ durant el curs 2021-22.

Per als equips participants a la prova Iniciació, és imprescindible que els que els integrants dels equips no hagin participat en anteriors tornejos ni tampoc han disputat una competició oficial, i per tant, no comptin amb handicap federatiu.

Com en edicions anteriors, es disputarà també la prova Competició, on els participants –fins a un màxim de 12- hauran d’haver obtingut un handicap amb la seva llicència federativa abans de realitzar la seva inscripció al torneig, i haver participat en una competició vàlida per a handicap.

Recordem que per participar en el torneig, tant a la prova iniciació com a Competició, és imprescindible estar en possessió de la llicència federativa de golf, afiliada a la FCGolf.

Si voleu participar al torneig, les inscripcions es faran a l’e-mail golfalesescoles@catgolf.com, abans de dijous, 28 d’abril, a les 12.00 hores.

No esperis més i fes la inscripció dels teus equips al torneig ‘Golf a les Escoles’

 

Per consultar el reglament, cliqueu aquí

Document inscripció Iniciació, clicar aquí

Document Inscripció Competició, clicar aquí

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia