EL 6È TORNEIG ‘GOLF A LES ESCOLES’, UNA GRAN FESTA A GOLF LA ROCA

La sisena edició del torneig ‘Golf a les Escoles’ de la FCGolf va ser tota una festa del golf de promoció escolar, que va acollir aquest dissabte Golf La Roca en una matinal lluent de sol i amb molts nens i nenes participant per primera vegada en una competició de golf.

Un total de 18 equips participants pertanyents a les escoles Mossèn Albert Vives (Seu d’Urgell), Escola Vedruna Manlleu (Manlleu), Escola Montcau-La Mola (Matadepera), Escola Saavedra (Tarragona), Escola ISCAT (La Garriga) i Escola Rosa Camà (Montferrer, Lleida) van gaudir de la matinal de golf, juntament amb els seus professors i familiars, que els van animar al llarg de la matinal.

A les 12 del matí, la benvinguda a tots els participants la va donar l’actor català i ambaixador del programa ‘Golf a les Escoles’, Jordi Ríos, que també va fer el cop d’honor i que va treure els primers somriures de tots els expectants protagonistes.

Després va arribar el moment de gaudir del joc, dividit en les modalitats de competició, amb jugadors amb experiència en golf i d’iniciació, on van participar escolars que competien per primer cop en un camp real.

I després de completar-se el torneig, l’Escola Vedruna Manlleu va ser la gran protagonista en emportar-se la victòria en totes dues modalitats. A Competició, la parella guanyadora va ser la formada per Nina Torra i Jan Arimany, amb 25 punts, mentre que a Iniciació, el triomf va ser per  l’Equip 2 de Vedruna Manlleu, amb Roger i Gerard Company, amb 24 punts.

Els guanyadors es van emportar el bitllet per participar a la Final Nacional que es jugarà a Madrid, a més del trofeu i diversos obsequis per part dels patrocinadors i les empreses col·laboradores a més d’un kit de iniciació per la propia escola.

Després, el president de la FCGolf. Ramon Nogué, va felicitar a tots als participants, i abans de marxar van poder gaudir d’un berenar merescut que va posar el tancament a un divertit matinal de golf escolar que tornava després de dos anys d’absència a causa de la padèmia.

El torneig va comptar amb el suport dels sponsors oficials de la FCGolf, adidasTaylorMade i els partners federatius, La Roca Village, NACEX i Golf Estudio, juntament amb la col·laboració d’Aqualeón, l’Associació de Professionals de Golf de Catalunya i Simón Coll Xocolaters.

 

Moltes felicitats als guanyadors ia tots els participants per la seva participació en aquesta sisena edició del Torneig Golf a les Escoles

 

Classificacions:

 

Reportatge fotogràfic: Jorge Andreu

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia