EN MARXA EL IX CONCURS DE POSTALS DE NADAL “GOLF A LES ESCOLES”

Ja està en marxa el IX CONCURS DE POSTALS NADALENQUES “GOLF A LES ESCOLES”, els alumnes participants ja ens han fet arribar els seus dibuixos, on han treballat tres temes conjunts: El Nadal, la pràctica del Golf i la Família. Entra a la nostra pàgina oficial de Facebook i fes un “M’AGRADA” al dibuix que més t’agradi. El dibuix que obtingui més “M’AGRADA”  serà la imatge de la FCGolf durant les festes de Nadal. Les votacions finalitzen el dimarts 22 de novembre a les 12.00h!

Aquest any han participat els centres: Escola Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell), Escola Vedruna Manlleu (Manlleu), Escola Mare de Deu del Lledó (La Pobla de Mafumet), Escola Pere Viver (Terrassa), Escola Miquel Utrillo (Sitges) i Escola Montcau La Mola (Matadepera), Escola Goya (Terrassa), Escola Sant Gabriel (Torroella de Montgrí) Escola El Carme (Lleida) i l’Institut Olorda (Sant Feliu de Llobregat).

 

El guanyador o guanyadora rebrà com a premi un curs d’iniciació gratuït per a 2 persones (guanyador + adult) en un club o camp de golf català, a més d’un lot d’obsequis federatius!

 

Animeu-vos i entreu al compte oficial de Facebook on podreu veure tots els dibuixos presentats i fer la vostra votació!

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia