ÈXIT DELS ESCOLARS CATALANS A LA FINAL DE LA LIGA NACIONAL A MADRID

La quarta edició de la Liga Nacional Escolar de Golf, que va reunir el cap de setmana al Centre Nacional de Golf de Madrid més de 50 joves escolars de nou federacions autonòmiques, va resultar tota una experiència per a tots ells, que vivien una gran final després guanyar-se el bitllet en els tornejos escolars a les seves respectives federacions.

 

I els quatre representants de la FCGolf que es van desplaçar a Madrid amb els seus tècnics, Albert Arimany i Victor Ribera, juntament amb el suport federatiu de Gloria Ruiz, van viure dos dies de competició inoblidables, perquè a més van aconseguir tornar a casa amb medalles i trofeus per la seva actuació a Madrid.

 

A la Final Iniciació, per als joves escolars sense haver participat abans en una competició de golf, la victòria se la va emportar el jugador de l’Escola Vedruna Manlleu, Roger Company, que va sumar 82 punts a la suma de les dues jornades d’activitats.

 

El seu germà bessó Gerard va finalitzar cinquè, amb 77 el que va portar a la parella a finalitzar a la segona plaça per equips a la Final Iniciació.

 

A la Final Handicap, en què van participar 32 escolars de tot Espanya, Jan Arimany va ser el guanyador infantil, cadet, boy-girl de 2ª categoria Lliga Handicap.

 

Una experiència única que difícilment oblidaran i els ha permès gaudir de la competició del golf envoltat d’altres escolars, i en un camp com el Centre Nacional de Golf, que els ha acollit en aquestes dues jornades de joc.

 

Moltes felicitats als nostres escolars per la seva brillany actuació a Madrid!

 

Per consultar tots els resultats, cliqueu aquí

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia