JA TENIM POSTAL GUANYADORA DEL VIII CONCURS DE POSTALS NADALENQUES “GOLF A LES ESCOLES”!

El dibuix d’Arlen Diloné, de l’Escola Mossèn Albert Vives (6è curs), és la guanyadora del VIII Concurs de Postals Nadalenques del Programa “Golf a les Escoles” amb un total de 275 “M’agrada” a la pàgina oficial de Facebook de la FCGolf. A més a més què la seva postal serà la imatge oficial de la Federació durant aquestes festes de Nadal, el guanyador serà obsequiada amb un curs d’iniciació gratuït per a 2 persones (guanyador + adult) en un club o camp de golf català, a més d’un lot d’obsequis federatius!

 

Aquest any han participat els centres participants en el curs acadèmic 2021-22: Escola Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell), Escola Vedruna Manlleu (Manlleu), Escola Mare de Deu del Lledó (La Pobla de Mafumet), Escola Anxaneta (Mataró), Escola Pere Viver (Terrassa), Escola Can Llong (Sabadell), Escola Maria Ossó (Sitges), Escola Miquel Utrillo (Sitges) i Escola Montcau La Mola (Matadepera).

 

Des de la Federació Catalana de Golf volem agrair a totes les persones que heu participat amb les vostres votacions, als professors i famílies, i en especial els alumnes que heu participat aquest any enviant-nos els vostres dibuixos.

 

A tots vosaltres moltes gràcies i enhorabona a la guanyadora, l’Arlen Diloné del centre escolar Mossèn Albert Vives!

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia