JA TENIM POSTAL NADALENCA GUANYADORA DEL CONCURS ‘GOLF A LES ESCOLES’

El IX Concurs de Postals Nadalenques ‘Golf a les Escoles’ ja té guanyador! El dibuix de l’Abril Castro, de l’Escola Pere Viver (4t curs), és el guanyador amb un total de 76  “M’agrada” a la pàgina oficial de Facebook de la FCGolf.

 

A més a més què la seva postal serà la imatge oficial de la Federació durant aquestes festes de Nadal, la guanyadora serà obsequiada amb un curs d’iniciació gratuït per a 2 persones (guanyador + adult) en un club o camp de golf català, a més d’un lot d’obsequis federatius!

 

Aquest any han participat els centres: Escola Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell), Escola Vedruna Manlleu (Manlleu), Escola Mare de Deu del Lledó (La Pobla de Mafumet), Escola Pere Viver (Terrassa), Escola Miquel Utrillo (Sitges) i Escola Montcau La Mola (Matadepera), Escola Goya (Terrassa), Escola Sant Gabriel (Torroella de Montgrí) Escola El Carme (Lleida) i l’Institut Olorda (Sant Feliu de Llobregat).

 

Des de la Federació Catalana de Golf volem agraïr a totes les persones que heu participat amb les vostres votacions, als professors i famílies, i en especial els alumnes que heu participat aquest any enviant-nos els vostres dibuixos.

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia