JORNADA DE FORMACIÓ A GOLF LA ROCA

Un dels objectius del programa ‘Golf a les Escoles’ promogut per la FCGolf és que els professors d’Educació Física dels centres escolars catalans rebin la formació necessària per poder-la transmetre després als seus alumnes en horari lectiu.

 

Per aquest motiu, la FCGolf realitza de manera regular jornades de formació de professorat com la que va acollir Golf La Roca aquest dijous passat.

 

Un grup de nou professors d’escoles procedents de l’IBE (Institut Barcelona Esports) de l’Ajuntament de Barcelona van participar a la jornada de formació al club del Vallès.

 

La instrucció va arrencar amb una part teòrica, que va realitzar Joan Barceló, professor de l’Escola Montcau La Mola mentre que la part pràctica, va anar a càrrec dels tècnics federatius, Francisco Pérez i Marc Izquierdo, que van fer diversos exercicis per introduir el golf als professors d’una manera amena i distesa.

 

Aquest any, participen al programa de formació de ‘Golf a les Escoles’ un total de 12 centres adscrits a l’Institut Barcelona Esports.

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia