JORNADA DE FORMACIÓ DE PROFESSORAT A GOLF TERRAMAR

Golf Terramar va acollir una nova jornada de formació de professorat del programa ‘Golf a les Escoles’, promogut per la FCGolf amb l’objectiu que professors i mestres dels centre escolars catalans acostin el golf als alumnes en horari escolar.

A la formació realitzada al club de Sitges, que va comptar amb el suport del Departament d’Esports del consistori, van participar professors de l’Escola Miquel Utrillo, Escola Maria Ossó, Escola Bel Air i Escola Esteve Barrachina.

Amb els mestres d’aquests quatre centres educatius de Sitges també hi va participar el Regidor d’Esports de l’Ajuntament, Miquel Angel Villa.

La jornada va arrencar amb l’ús del kit de material de la FCGolf amb què van rebre els seus primers coneixements de jocs a realitzar de la mà de Joan Barceló, col·laborador del programa ‘Golf a les Escoles’. Barceló els va mostrar com fer servir aquest kit de jocs per practicar després amb els alumnes dels seus centres.

Finalment, van fer una sessió pràctica de golf amb els tècnics de Golf Terramar, per conèixer una mica més el golf i assimilar els seus primers coneixements del nostre esport.

Una jornada molt productiva de formació on cada més professors coneixen de primera mà el programa federatiu ‘Golf a les Escoles’ per apropar el nostre esport als alumnes en l’horari escolar.

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia