JORNADA DE FORMACIÓ DEL PROFESSORAT A GOLF LA ROCA

El programa ‘Golf a les Escoles’ de la FCGolf va viure una jornada de formació del professorat a Golf La Roca, amb docents de sis centres barcelonins, Escola Sant Ferran, La Salle Comtal, Escola FEDAC-Amilcar, Escola FEDAC-Horta, Escola Ramon Llull i Escola Enric Granados.

Els tècnics federatius, Francisco Pérez i Marc Izquierdo, amb el suport d’un representant de la FCGolf, van presentar el programa als professors que van acudir a la cita, que té el suport de l’Ajuntament de Barcelona (Institut Barcelona Esports).

En una magnífica matinal amb una climatologia excel·lent, els tècnics van explicar el programa de la jornada que es va estendre durant tres hores. Els coneixements adquirits pel professorat els hauran de transmetre després als alumnes a l’hora dedicada a l’esport dins l’horari escolar.

Després d´una petita classe, els professors han practicat el joc llarg per gaudir després d´un petit esmorzar, gentilesa de la FCGolf. Després, va continuar la jornada de formació amb la pràctica del joc curt, i exercicis amb el material que utilitzaran al centre.

Una gran jornada de formació, seguint l’expansió del programa ‘Golf a les Escoles’, amb l’objectiu que el golf arribi a tots els centres escolars de Catalunya.

Agrair a Golf La Roca l’oportunitat d’utilitzar les seves magnífiques instal·lacions per poder fer aquesta productiva jornada de formació matinal.

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia