LA FCGOLF IMPULSA EL PROGRAMA FORA LÍMITS

La Federació Catalana de Golf  i Esport3 aposten per la promoció del golf català amb el programa de televisió ‘Fora límits’, conduït per l’actor i ambaixador del Programa Golf a les Escoles; Jordi Ríos.

El programa s’emet setmanalment i tindrà una durada de 25 minuts. Un programa d’entrevistes a personatges coneguts en què, durant una partida de golf, el presentador coneix i comparteix amb l’espectador una mica de la realitat de l’entrevistat i del seu vincle amb l’esport del golf. El programa vol acostar el golf al gran públic d’una manera divertida i, sobretot, amena.

‘Fora límits’ començarà la primera temporada amb l’emissió de vuit capítols. A més de Ronald Koeman, que ja s’ha emès, hi haurà l’exjugador de bàsquet Jordi Villacampa; el compositor, cantant i músic Antonio Orozco; el Dr. Antoni Trilla, metge epidemiòleg i degà de la Universitat de Barcelona; els actors Abel Folk i Mònica Pérez; l’exfutbolista i ara analista de futbol Gerard Autet, i el màxim responsable de Dorna, organitzador del Mundial de motociclisme, Carmelo Ezpeleta.

El programa permetrà al públic general conèixer l’esport del golf i els magnífics camps i clubs que hi ha arreu de Catalunya.

‘Fora límits’ és una producció de la FCGolf, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.

A continuació podeu veure els dos primers programes de Fora Límits, el primer amb l’entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/fora-limits-10102021/video/6123259/ i el segon amb el cantant Antonio Orozco: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/antonio-orozco/video/6124440/

Animeu-vos a veure els programes per Esport3, cada setmana anunciarem les pròximes emissions!

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia