PARTICIPA EN EL CONCURS DE POSTALS NADALENQUES DEL PROGRAMA GOLF A LES ESCOLES!

S’acosta Nadal a tota velocitat, i des de la FCGolf tornem a posar en marxa el Concurs de Postals Nadalenques, on volem comptar amb la col·laboració de tots els centres escolars que participen en el programa ‘Golf a les Escoles’ d’aquest curs acadèmic 2021-22. La il·lustració guanyadora serà la imatge de la FCGolf durant les festes nadalenques. Recordem que les creativitats han de cenyir-se a quatre temes, el Nadal, la pràctica de golf, la natura i la família. Les postals que no recullin algun d’aquests temes, seran excloses del concurs.

Animem a tots els centres a participar-hi! Cada escola podrà presentar un màxim de dues postals que hauran d’enviar de manera telemàtica en el format PDF o JPG, a golfalesescoles@catgolf.com i sempre utilitzant la plantilla que facilitem als centres, a més de les bases del concurs. Recordeu que s’ha d’enviar ABANS DEL 18 DE NOVEMBRE.

Com escollirem al guanyador/a? Totes les creativitats seran publicades al compte oficial de Facebook de la FCGolf, i la que rebi més ‘likes’ en els pròxims cinc dies a la seva publicació serà la guanyadora. ‘L’artista’ que guanyi, rebrà com a premi un curs gratuït per a dues persones (el guanyador més un adult) d’iniciació a el golf, amb 10 hores de classe al club o camp que tingui de referència el seu centre escolar, a més d’un lot de productes federatius.

Animeu-vos i envieu com més aviat les vostres postals per participar en el concurs! smiley

Fes clic aquí per consultar les bases del concurs i la plantilla de participació

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia